fbpx

Alpaka program - 30 perces bemutató

Az alpaka farm állatkáinak bemutatása, az alpakák természetének megismerése, a foglalkozás kb. 30 perc.
A programhoz legalább 10 fő szükséges (maximum 30 fő)
Előre egyeztetett időpontban (Lek János, tel.: 06-20/9239-280, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). 

Ára: 600 Ft/fő 

 


Alpaka foglalkozás 45 percben 

A foglalkozás alatt részletes információt kaphat az alpakákról, etethetik és vezethetik őket, miközben megismerhetik természetüket, barátságosságukat
(legfőképpen a gyermekek felé), kíváncsiságukat minden új, vagy meg nem szokott dolog iránt. Ha elérjük a bizalmukat, nagyon barátságosak lesznek,
békét és nyugalmat sugároznak felénk. Megtapinthatja, hogy milyen puha és finom az egyedülálló és allergiamentes alpaka gyapjú.
A foglalkozás maximum létszáma 8 fő.
A program előre egyeztetett időpontban vehető igénybe. (Lek János, tel.: 06-20/9239-280, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Ára: 2.500 Ft/fő

Páros belépő ára: 3000 Ft/fő

Családi kedvezmény (2 felnőtt+2 gyermek):  9.000 Ft/család


 


Fényképezkedés alpakkákkal

Esküvő, születésnap, és családi események alkalmával lehetőség van fotózásra, mely fotók a helyszínen azonnal át is vehetők.

 

Állataink látogatása csak regisztráció útján és előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Érdeklődni: Lek János Tel.: 06-20/923-9280 E-mail: erdeklodes[kukac]alpakafarm.hu

Alpaka testközelből

Az alpaka Andokban élő, vad ősét az inkák háziasították valamikor a 2–4. században. Az Inka Birodalomban különleges tiszteletben részesítették a fajt: gyapjából készült a királyi öltözék, és számos vallási szertartásban részt vett az „istenek ajándéka”. Már ekkor nagy hangsúlyt fektettek a vérvonalak tisztaságára és a szakszerű tenyésztésre.

A spanyol gyarmatosítók nem ismerték fel a faj jelentőségét, ezért a merinó juhok mellett háttérbe szorult. Újra felfedezése Sir Titus Salt nevéhez fűződik, aki a 19. században, a brit textilipar iparosodását követően felfedezte, hogy az alpakaszőr sokkal erősebb a juhok gyapjánál, és finomsága ellenére sem gyengül.
[Wikipedia]

Alpaka Farm Kft.

Cím: 2610 Nőtincs, Diófa u. 41.  

Érdeklődés, alpaka programegyeztetés és termékrendelés:

E-mail: erdeklodes[kukac]alpakafarm.hu

Telefon: +3620/923 92 80